Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Березня, 2021 р., 11:30
Державна податкова інспекція звертає увагу, що акцизна накладна, що складається при ввезенні пального на митну територію України заповнюється наступним чином:
19 Березня, 2021 р., 12:41
Учора, 16.03.2021, Фонд соціального страхування України завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за лютий, кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для 200 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються Фондом у наступному місяці за попередній.
19 Березня, 2021 р., 12:40
З початку пандемії 100 тисяч 603 застраховані особи знаходились на оплачуваній за кошти Фонду соціального страхування України самоізоляції під медичним наглядом. Станом на сьогодні Фонд прийняв на оплату відповідні листки непрацездатності для компенсації втраченого за час ізоляції заробітку на загальну суму 114,2 мільйона гривень.
19 Березня, 2021 р., 12:37
Кажуть, дієвість медицини послаблюється зневірою та зміцнюється надією. А надія, як відомо, не виростає на порожньому місці. Якщо хворому після розмови з лікарем не стало легше, то це не фаховий лікар. Але в сучасних реаліях, навіть вселяючи надію пацієнтам з COVID-19, медики не завжди перемагають у боротьбі з підступним вірусом. Щоразу мутуючи, інфекція захоплює все більше населення планети, збираючи сумні врожаї тих, хто не дожив до наступного ранку.  І тепер запобігти інфікуванню, вберегти людей від важких ускладнень стало питанням номер один для всіх організацій, причетних до охорони праці та здоров’я.
 
19 Березня, 2021 р., 12:29
Фонд соціального страхування України виплачує лікарняні та декретні у повному обсязі. Ми робимо все можливе, аби ви отримали допомогу якнайшвидше, однак сьогодні є затримки в строках фінансування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь