Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Липня, 2024 р., 18:48
На порядку денному розглянуто інформацію про стан справ щодо випадків домашнього насильства та вжиття профілактичних заходів спрямованих на недопущення вчинення злочинів відносно осіб похилого віку на території Борсуківської громади за І півріччя 2024 року.
10 Липня, 2024 р., 14:36
З метою фінансової підтримки ветеранського бізнесу, в області запроваджено часткове покриття витрат на оплату власного внеску по гранту на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни Тернопільської області.
10 Травня, 2024 р., 09:08
Звертаємо Вашу увагу, що протягом травня 2024 року на території Кременецького району розпочнеться пероральна імунізація диких м’ясоїдних тварин направлена на профілактику та ліквідацію захворювання на сказ (за даними Кременецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби).
02 Травня, 2024 р., 14:00
Борсуківська громада зустріла молодого, вбитого ворогом Героя - Мізоцького Павла Романовича.
30 Квітня, 2024 р., 15:00
28 квітня 2024 року загинув Мізоцький Павло Романович 28.01.2001 року народження із с. Борщівка. Навідник гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти, який проходив військову службу за контрактом, загинув у результаті наступально-штурмових дій противника на позиції Збройних сил України в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.
14 Квітня, 2024 р., 17:41
Цьогорічний саміт, який проводяться ще з 2016 року, присвячений темі «Розбудови стійких громад через інновації та співпрацю» і відбувався 10-11 квітня в Данченах, Республіка Молдова. Голова Борсуківської громади Роман Кухарський - серед учасників саміту, який слугує майданчиком, що об’єднує мерів, лідерів місцевого самоврядування та експертів з питань місцевого розвитку. Саме на таких заходах з’являються нові партнерства та проєкти, що ґрунтуються на багаторічному досвіді та ефективних рішеннях в такі складні часи. Важлива роль цієї співпраці визнається і підтримується на найвищому рівні.
14 Березня, 2024 р., 08:58
Виконавчий комітет Борсуківської сільської ради Кременецького району Тернопільської області оприлюднює результати конкурс з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Борсуківської сільської ради!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь