Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивно-мистецьке свято "НА ХВИЛЯХ ГОРИНІ"

Дата: 06.07.2017 00:03
Кількість переглядів: 979

Фото без опису

2 липня 2017 року у селі Борсуки відбулось спортивно-мистецьке свято «На хвилях Горені» організоване Борсуківською сільською радою. В рамках свята були проведені ХХVІІ сільські спортивні ігри Лановеччини.

Усе дійство розпочалось із привітального слова голови Борсуківської ОТГ Івана Друзя та голови райдержадміністрації Юліана Сіранта. Також на відкриті ХХVІІ сільських спортивних ігор були присутні заступники голови райдержадміністрації Олександр Батожний та Володимир Кравчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Ходанович. Після привітальних слів, урочистого підняття Державного Прапора та співу Гімну України розпочались спортивні змагання.

Змагання відбулись за категоріями: спортивна сім’я, волейбол, гирьовий спорт, армреслінг, перетягування линви та міні-футбол, який  не входив в загальнокомандний залік. 

І загальнокомандне місце виборола команда Снігурівської сільської ради, ІІ місце - команда села  Передмірка, ІІІ місце зайняли мешканці села Борсуки. Усім трьом командам вручено кубки та грамоти. Найспортивніша сімя Адамчуків зі Снігурівки отримала грошову винагороду та грамоту Лановецької райдержадміністрації, Лановецької райради  та Борсуківської сільради.

У волейболі найкраще себе показала команда з Борсук, у перетягуванні линви найсильнішими були мешканці села Передмірка, в армреслінгу переміг Олександр Рабінович зі Снігурівки. Найсильнішими у гирьовому спорті виявились снігурівчани  Волохатий Володимир та Волохатий Максим.

У турнірі з міні-футболу на Кубок голови Бурсуківської ОТГ перемогу здобула команда із села Борщівка.

Крім спортивних змагань, дітей і дорослих розважали різноманітні атракціони та спеціально підготовлені конкурси, виставка народних умільців, сувенірні лавки та лавки із різноманнітними смаколиками, яких у цей день до Борсук приїхало чимало.

Також на сцені виступали місцеві виконавці, в тому числі гурт «Спецефект» із с.Борсуки та народний колектив «Борщовецькі молодички». Завершувалось свято виступом гурту «ФаМажор», під який весело танцювали усі бажаючі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь