Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття стоматологічного кабінету

Дата: 28.02.2018 09:14
Кількість переглядів: 1775

Фото без опису

19.02.2018 р. у приміщенні Борсуківської амбулаторії відбулося урочисте відкриття стоматологічного кабінету Костюк Олександра Степановича. 
З вітальним словом до присутніх звернувся голова Борсуківської ОТГ Іван Друзь, який побажав наполегливо і якісно працювати, приносити людям здорову усмішку та своєю роботою заслужити вдячність від пацієнтів, - «Відновлення роботи стоматодкабінету – це одне з завдань яке ми ставили перед собою, це ще один крок з наближення медичних послуг до пацієнта». 
Привітали Олександра Степановича учні місцевої школи. Діти говорили про те, що для того, щоб добре виглядати та бути здоровими, необхідно регулярно, в цілях профілактики відвідувати стоматологічний кабінет. Школярі Борсуківської ЗОШ отримали почесну місію перерізання стрічки.
Олександр Костюк подякував виконавчому комітету Борсуківської сільської ради за виявлену довіру. Лікар-стоматолог наголосив, що з задоволеням робитиме власну справу оскільки і умови якнайкращі - є всі необхідні комунікації, встановлене стоматологічне обладнання хорошого рівня, зробленні відміні ремонти. «Мені приємно працювати з людьми громади - щирими, привітними та розуміючими», - зазначив в вітальному слові лікар-стоматолог Олександр Степанович. 
Зазначимо, що стоматодкабінет працюватиме з понеділка до пятниці з 9.00 до 16.00 год. Жителі Борсуківської ОТГ зичать стоматологам щодня чути лише слова вдячності від своїх пацієнтів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь