Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конференція педагогічних працівників Борсуківської сільської ради

Дата: 06.09.2017 10:23
Кількість переглядів: 884

Фото без опису

30 серпня 2017 року  в Нападівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Борсуківської сільської ради «Досягнення та виклики на шляху створення Нової української школи», метою якої було визначення стратегічних пріоритетів розвитку освіти  в умовах децентралізації, шляхи їх реалізації. Конференція організована і проведена Відділом освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту спільно з директорами загальноосвітніх навчальних закладів Борсуківської сільської ради.

Учасниками конференції були працівники Відділу освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту, керівники шкіл, педагогічні працівники, запрошені меценати ЗНЗ та ДНЗ.

З вітальним словом до учасників конференції звернулися Бондарець Валерій Михайлович, начальник Відділу освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту , Кравчук Юрій Георгійович, керівник ПП «Фірми «Сазан», Вознюк Богдана Романівна, голова Лановецької районної організації профспілки працівників освіти і науки України.

Фото без опису

Із інформацією з питань підготовки до 2017/2018 н. р. виступив  Бондарець Валерій Михайлович, начальник Відділу освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту, який  проаналізував роботу ЗНЗ та ДНЗ Борсуківської сільської ради та окреслив основні цілі та завдання на новий навчальний рік.

Фото без опису

Цікавими були виступи директорів шкіл   «Формування позитивного іміджу навчального закладу в умовах децентралізації управління».

Про методичні підходи щодо реалізації вимог концепції Нової української школи у процесі вивчення навчальних предметів розповіла Солонина Олена Павлівна, директор Великокусковецької ЗОШ  І-ІІ ступенів.

Робота конференції завершилася нагородженням кращих педагогічних  працівників та меценатів Борсуківської сільської ради та  обговоренням і прийняттям рекомендацій до конференції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь