Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати чотирнадцятої сесії четвертого пленарного засідання

Дата: 21.03.2018 11:33
Кількість переглядів: 788

Фото без опису

 20 березня 2018 року , відбулася чотирнадцята сесія восьмого скликання четверте пленарне засідання в Борсуківській сільській раді. Було узгоджено ряд земельних питань, щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації.  Схвально депутати проголосували, щодо затвердження експертного висновку «Про проведення технічного обстеження тамбура евакуаційного призначення для визначення технічного стану і можливості подальшої експлуатації». Згідно експертного висновку тамбур знаходиться в аварійному стані і його необхідно розібрати.

До 1 квітня 2018 року з громадянами сіл Борсуківської громади будуть укладені договори про надання послуг з вивезення побутових відходів. Послуги по збору і вивезенню сміття буде надавати комунальне підприємство «Наш добробут». Оплата послуги буде здійснюватися в розмірі 15,77грн. в місяць,  з яких 10 грн. оплачує громадянин, а 5,77 компенсовується з бюджету громади. Зважаючи на такі факти депутати схвально проголосували за рішення внесення змін в програму розвитку та фінансової підтримки комунального підприємства «Наш добробут».

Були прийняті рішення щодо затвердження «положення про порядок присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості на території Борсуківської сільської ради»; «про внесення змін в структуру виконавчого апарату»; «про внесення змін  в програму «Турбота» на 2017 -2019 роки».

Спірним та неоднозначним стало питання «про передачу коштів із Борсуківського сільського бюджету Лановецькому міському бюджету для утримання комунальної установи «Лановецька міська дитяча музична школа». З Борсуківської громади музичну школу відвідує 11 дітей. Для утримання однієї дитини школі потрібно14360 гривень. Депутати узгодили всі за і проти, і вирішили доопрацювати данне питання з Лановецькою міською радою, оскільки батьки деяких дітей працюють в установах м. Лановець, і сплачують податки в місцевий бюджет.

Головний бухгалтер Борсуківської громади Малюта Галина Петрівна зачитала звіт про виконання бюджету за 2017 рік.

Проаналізувавши усі вищезазначені рішення депутати проголосували «за зміни до сільського бюджету на 2018 рік».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь