Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати чотирнадцятої сесії третього пленарного засідання

Дата: 12.02.2018 12:43
Кількість переглядів: 908

Фото без опису

       8 лютого 2018 року в Борсуківській сільській раді відбулася чотирнадцята сесія восьмого скликання третє пленарне засідання. На порядок денний були винесені 24 питання. Серед них такі, на які депутати проголосували схвально: «Про затвердження договору оренди комунального майна.»; «Про затвердження територіальної програми військово-патріотичного  виховання, підготовки молоді до служби в Збройних Силах України, забезпечення проведення мобілізаційних заходів в Борсуківській територіальній громаді на 2018-2021 роки.». Також одноголосно затверджено ряд земельних питань щодо припинення права користування земельною ділянкою та надання дозволу на виготовлення проектної документації. Не одноголосно, проте схвально проголосували депутати щодо «передачі із Борсуківського сільського бюджету Лановецькому районому бюджету медичної субвенції  на надання послуг з охорони здоров’я населення Борсуківської сільської ради (ОТГ), часткове фінансування оплати праці та інших поточних видатків Лановецької комунальної центральної лікарні». Було погоджено рішення щодо  дофінансування Лановецької центральної лікарні, проте за умов кращої звітності, і реєстрації пацієнтів які проживають в Борсуківській ОТГ.

           Не схвально проголосували депутати щодо рішення прийняття на баланс пестицидів виявлених на території Борщівського старостинського округу.

          На порядок денний було винесене питання щодо "затвердження першого заступника Борсуківського  сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Борсуківської сільської ради восьмого скликання", одноголосно депутати проголосували схвально за кандидатуру Гудим Олександра  Вікторовича.

         Розгляд питання щодо «надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Плавінському Володимиру Петровичу с. Борсуки» перенесено на наступну сесію, через недостатність вивчення питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь