Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Веб-портал Пенсійного фонду України - сервіс без черг та зайвих витрат

Дата: 10.11.2017 15:45
Кількість переглядів: 699

Фото без опису

Сьогодні у багатьох громадян час від часу виникає необхідність отримати певну консультацію з питань, які входять до компетенції органів Пенсійного фонду України. Саме веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду і покликаний вирішувати ряд питань його користувачів з мінімальними затратами часу. Це реалізація можливості громадянина дистанційно отримувати певні послуги: чи то з питань пенсійного забезпечення, чи з питань наявної інформації в реєстрі застрахованих осіб про себе. А також можна отримати відповіді на питання, які цікавлять, тощо. Корисною є також можливість подання запитів для підготовки в паперовій формі довідок, інших документів, які заявник зможе отримати під час особистого звернення до органів Пенсійного фонду та інше.

Звертаємо увагу, що також існує можливість подачі заяви на реєстрацію безпосередньо з порталу (без особистої явки до органу Пенсійного фонду). Але слід враховувати, що така послуга доступна тільки при наявності електронно-цифрового підпису (ЕЦП), що також надає додаткові можливості, а саме: подання звернень щодо перерахунку пенсії без безпосередньої явки до відділу Пенсійного фонду; подання звернень щодо призначення пенсії без безпосередньої явки до відділу Пенсійного фонду України; перегляд електронної пенсійної справи.

Важливим є той факт, що під час реєстрації ідентифікація користувачів може здійснюватися за допомогою електронного цифрового підпису, який міститься на платіжних картках, які одночасно є пенсійним посвідченням.

   Процедура реєстрації на веб-порталі максимально спрощена – проводиться така процедура тільки один раз. Для цього необхідно звернутися до відповідного територіального органу Пенсійного фонду. Юридичні особи (підприємства, установи, організації) до управління Фонду за місцем їх фактичної реєстрації. При зверненні необхідно заповнити заяву (можна підготувати заяву вдома за формою, яка викладена на веб-порталі, або заповнити безпосередньо при зверненні до Фонду – при необхідності фахівці Фонду допоможуть Вам у її заповненні). Працівники Фонду ідентифікують особу заявника (представника) шляхом перевірки пред’явлених документів та перевіряють повноту та відповідність вказаних у заяві персональних даних особи даним, що містяться у пред’явлених цією особою документах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь