Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізовуємо процес надання первинної медико-санітарної допомоги

Дата: 03.04.2018 12:34
Кількість переглядів: 688

Фото без описуМедична допомога повинна бути стандартизованою, інформатизована та технічно й матеріально забезпечена. Одна з найважливіших умов реалізації медичної реформи - створення єдиного медичного простору, тобто єдиної електронної системи здоров'я. Перш за все необідно підписати декларацію між лікарем та громадянином якого він буде обслуговувати.

З 2018 року заклади первинної медичної допомоги, які уклали контракт із Національною службою здоров’я, почнуть отримувати фінансування за новою моделлю — щорічну фіксовану виплату за обслуговування кожного пацієнта, з яким лікарі цього закладу підписали договір. Водночас розмір виплати на молодих людей та людей похилого віку суттєво відрізнятиметься з урахуванням збільшення кількості звернень у зв’язку з віковими особливостями.

02 березня  першу декларацію в Борсуківській обєднаній територіальній громаді підписали  голова Друзь І.В. та головний лікар амбулаторії загальної практики сімейної медицини Хомяк Г.Г. Таким чином запустивши в дію процес надання первинної медико-санітарної допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь