Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада директорів навчальних закладів в Борсуківській ОТГ

Дата: 26.04.2018 16:59
Кількість переглядів: 965

Фото без опису

Сьогодні, 26 квітня, відбулася нарада директорів та заступників шкіл Борсуківської громади. Солонина Олена Павлівна, головний спеціаліст з питань освіти та охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту  винесла на обговорення  питання стосовно проведення державної підсумкової атестації в 4, 9 та 11 класах; обговорення навчальних програм для учнів 1-11 класів; обговорення навчальних планів учнів 1-11 класів; вибір підручників для 5 та 10 класів; зарахування учнів  в 1 клас; про організоване закінчення 2017-2018 навчального року.

 Бондарець Валерій Михайлович, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту та Каркіч Марія Андріївна, головний бухгалтер відділу освіти акцентували увагу присутніх на питанні виплати заробітної плати.  Марія Андріївна пояснила, що заробітна плата за березень була виплачена усім працівникам освіти Борсуківської громади в повному розмірі. За квітень з Державного бюджету в бюджет Борсуківської сільської ради були виділені кошти в розмірі 614200 гривень освітньої субвенції  на заробітну плату педагогічним працівникам. Фактична потреба коштів на виплату заробітної плати становить 805400 гривень.

3 квітня була погашена заборгованість із виплати заробітної плати за березень в сумі 223750 гривень, а 15 квітня виплачений аванс 379600 гривень. Залишок коштів склав 10850 гривень освітньої субвенції. На оплату заробітної плати за другу половину квітня потрібно 406147 гривень. Через нестачу коштів, заробітна плата за другу половину квітня буде виплачена на початку травня при поступленні субвенції.

Бондарець Валерій Михайлович рекомендував директорам навчальних закладів скласти графік відпусток педагогічних працівників, оптимально розприділивши відпустки, згідно надходження субвенції. Оскільки при  надмірному «навантажені» на певний місяць виникне ще більша заборгованість.

Також, начальник відділу звернув увагу керівників шкіл на посилення виконавчої дисципліни у навчальних закладах.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь