Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Борсуківська громада отримала позитивний висновок комісії Програми «U-LEAD з Європою» для отримання допомоги на створення ЦНАПу

Дата: 30.04.2018 23:31
Кількість переглядів: 991

Фото без опису

Борсуківська об’єднана територіальна громада стала однією з 7 в Тернопільській області громад-кандидатів на отримання допомоги від Програми «U-LEAD з Європою» у модернізації щодо створені ЦНАПУ.

«Наша ОТГ максимально бере участь в усіх Програмах що передбачають розвиток місцевого самоврядування. Фахівці громади вже мають чималий досвід  в написанні грандових заявок. Це є важливий і водночас новий та потрібний компонент співпраці та розвитку. Відбір нашої громади з поміж інших – це показник проробленої роботи щодо створення ЦНАПу як виконавчого комітету так і депутатського корпусу. Реалізація  Програми «U-LEAD з Європою»  дозволить завершити розпочату процедуру щодо створення ЦНАПУ в Борсуківській громаді, дозволить зробити послуги ближчими до людей.  В проектній заявці ми пропонуємо облаштувати технічно приміщення не тільки в с. Борсуки, а й влаштувалення віддалених робочих місць в усіх старостинських округах громади та в Снігурівській сільській раді з якою укладено договір про міжмуніципальне співробітництво. Реалізація грандових та інвестиційних проектів – запорука розвитку нашої ОТГ», - зазначив голова громади Іван Друзь.

Починаючи з 21 травня 2018 року з Борсуківською громадою будуть індивідуально контактувати уповноважені спеціалісти Програми. Протягом травня-липня 2018 року для громади буде складено детальне технічне завдання із зобов’язаннями громади і Програми.

Нагадаємо, що у березні команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила відбір для надання допомоги на модернізацію та створення ЦНАП. Комісія з відбору Програми «U-LEAD з Європою», у складі експертів Програми, представників Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала майже 250 заявок від органів місцевого самоврядування, які були допущені до розгляду, та відібрала  кандидатів до участі в Програмі.

Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до функціонування належного ЦНАП та за результатами візиту спеціалістів до кожної громади з метою детального оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації  та створення ЦНАП.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь