Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Борсуківська громада отримала позитивний висновок комісії Програми «U-LEAD з Європою» для отримання допомоги на створення ЦНАПу

Дата: 30.04.2018 23:31
Кількість переглядів: 933

Борсуківська об’єднана територіальна громада стала однією з 7 в Тернопільській області громад-кандидатів на отримання допомоги від Програми «U-LEAD з Європою» у модернізації щодо створені ЦНАПУ.

«Наша ОТГ максимально бере участь в усіх Програмах що передбачають розвиток місцевого самоврядування. Фахівці громади вже мають чималий досвід  в написанні грандових заявок. Це є важливий і водночас новий та потрібний компонент співпраці та розвитку. Відбір нашої громади з поміж інших – це показник проробленої роботи щодо створення ЦНАПу як виконавчого комітету так і депутатського корпусу. Реалізація  Програми «U-LEAD з Європою»  дозволить завершити розпочату процедуру щодо створення ЦНАПУ в Борсуківській громаді, дозволить зробити послуги ближчими до людей.  В проектній заявці ми пропонуємо облаштувати технічно приміщення не тільки в с. Борсуки, а й влаштувалення віддалених робочих місць в усіх старостинських округах громади та в Снігурівській сільській раді з якою укладено договір про міжмуніципальне співробітництво. Реалізація грандових та інвестиційних проектів – запорука розвитку нашої ОТГ», - зазначив голова громади Іван Друзь.

Починаючи з 21 травня 2018 року з Борсуківською громадою будуть індивідуально контактувати уповноважені спеціалісти Програми. Протягом травня-липня 2018 року для громади буде складено детальне технічне завдання із зобов’язаннями громади і Програми.

Нагадаємо, що у березні команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила відбір для надання допомоги на модернізацію та створення ЦНАП. Комісія з відбору Програми «U-LEAD з Європою», у складі експертів Програми, представників Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала майже 250 заявок від органів місцевого самоврядування, які були допущені до розгляду, та відібрала  кандидатів до участі в Програмі.

Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до функціонування належного ЦНАП та за результатами візиту спеціалістів до кожної громади з метою детального оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації  та створення ЦНАП.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь