Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято сонця і весни в Нападівській школі

Дата: 30.04.2018 23:49
Кількість переглядів: 979

Фото без опису

Як відомо, кожен народ продовжує себе в дітях, закладає свій національний дух, характер, традиційну культуру, спосіб життя. Цілком закономірним є бажання народу зберегти та передати народні традиції із покоління в покоління.

26 квітня в Нападівській школі відбулося свято весни, у початкових класах. Діти танцями, піснями та сценками, демонстрували батькам та усім присутнім свої таланти. Організатори прагнули показати, що культура нашого народу є багатогранна. Недарма весь світ дивується талантами українців.

Фото без опису

Людину робить сильною віра батьків, традиція роду, пам'ять народу. І щоб відтворити національну спадщину, нам слід повернути собі втрачені духовні якості, джерела народного буття, розповідати дітям історію народу, знайомити з традиціями і звичаями, обрядами, котрі сягають у глибину століть.

Настануть  часи, закінчиться війна на Сході нашої країни, і Україна стане процвітаючою країною, а українська мова, пісня, будуть звучати у найвіддаленіших куточках нашої планети, бо культура такого великого і талановитого народу, як українці, не може загинути.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь