Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Простягни руку допомоги ближньому»

Дата: 04.05.2018 13:08
Кількість переглядів: 2144

Фото без опису

В сучасному світі люди практично забули, як допомагати ближньому. Люди під поняттям добрий вчинок розуміють тільки взаємовигоду. Безкорисність відійшла далеко на другий план. Тепер всі добре знають про те, що добре діло повинно принести якесь збагачення. І не має значення, яким воно буде: матеріальним чи духовним. Кожному з нас необхідно навчитися робити добрі діла, не чекаючи винагороди. Якщо кожен з нас буде так думати світ стане милосерднішим.

Спільно із соціальним гардеробом «Одежина», сільськими старостами та  завклубами  в таких селах Борсуківської громади як: Нападівка, Великі Кусківці, Передмірка, Борщівка була проведена акція «Простягни руку допомоги ближньому». Метою даної акції було допомогти малозабезпеченим, багатодітним, сім’ям-переселенцям і кожному потребуючому жителю громади одягом та взуттям. Соціальний гардероб «Одежина» - це своєрідний майданчик взаємодопомоги людей одне одному заснований переселенкою з Луганська  Яною Шкуратовою разом з друзями та волонтерами.

Допомагати ближньому робить людей ближчими один до одного, наділяє їх впевненістю у тому, що вони потрібні комусь у цьому жорстокому світі. Допомога подає надію на те, що не все ще втрачено, надихне на взаємодопомогу іншим.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь