Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збережемо оздоровчий табір "Лісова казка"

Дата: 07.05.2018 18:10
Кількість переглядів: 1537

Фото без опису

Сьогодні, 07 травня  відбулося виїздне засідання виконавчого комітету та депутатського корпусу Борсуківської  сільської ради, в оздоровчий табір «Лісова казка», що в Борщівці. Голова громади Іван Володимирович, заступник голови Олександр Вікторович, депутати та члени виконавчого комітету Борсуківської об’єднаної територіальної громади відвідали табір для обговорення з директором табору Дмітращуком Степаном Анатолієвичем питання, щодо списання басейну на території табору. Також, на засідання була запрошена Наталя Петрівна Гамера, представник районної газети "Голос Лановеччини". Представники районної ради не відреагували на запрошення голови Борсуківської ОТГ. Як відомо, рішенням №512 від 19 квітня 2018 року «Про списання майна спільної власності територіальних громад сіл та міста Лановецького району», вирішено надати дозвіл Лановецькому районному комунальному підприємству «Оздоровчий табір «Лісова казка»» на списання майна, яке перебуває на балансі підприємства. Аналізуючи дане рішення списання відбувається з метою реалізації на металобрухт.

Директор табору пояснив, що змушений був застосувати крайні міри, оскільки потрібна нова плита на кухню (близько 20 тисячі гривень), і виручені гроші пішли б на її купівлю. Районна рада в свою чергу немає коштів для фінансування витрат. Виникає питання, для чого тоді районній раді «Лісова казка», якщо вона не в змозі профінансувати такі незначні, як для неї витрати, і керівництво змушене застосовувати крайні міри. Напевно в першу чергу потрібно думати і шукати шляхи відновлення та покращення умов в таборі. Мова йде про наших дітей, їхнє комфортне в ньому перебування. А що буде продаватися далі, якщо для прикладу зламається «холодильник»?

Іван Володимирович нагадав, що Борсуківська ОТГ виносила пропозицію, щодо передання табору у власність громади, та районна рада відхилила дане прохання, аргументувавши це тим, що оздоровчий табір «Лісова казка» у спільній власності  Лановецького району.

Керівництво громади винесло пропозицію провести незалежну  експертну оцінку басейну.

«Пріоритетне право на купівлю має мати структура, яка хоче зберегти об’єкт. Залучення інвесторів для покращення умов, збереження, відновлення басейну, оскільки зруйнувати простіше всього» - коментує Іван Володимирович Друзь.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь