Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Благословенна будь в віках одвічна мати...."

Дата: 14.05.2018 11:39
Кількість переглядів: 1074

Фото без опису

У кожної людини є власні моральні цінності. Напевно для кожного з нас однією з найважливіших цінностей є любов до матері.

Як багато слів вдячності можна сказати для мами. Материнська любов терпелива, зціляюча, турботлива. Де б не був ти, ким би ти не був, для матері ти залишаєшся дитиною. Будь-яка людина скільки б років їй не було, чи п'ять чи п'ятдесят потребує материнського тепла, її підтримки. Кожна мама прагне вберегти свою дитину від життєвих турбот. Материнська любов здатна подолати будь-яку відстань. І де б ми не були мама завжди знайде спосіб допомогти.

Фото без опису

6 травня святкували День матері в будинку культури Великих Кусковець. День матері – хороше сімейне свято, яке не дає людям забути про важливість сімейних цінностей у житті людини. У цей день необхідно оточити маму турботою і любов'ю віддячити за всі її турботи і показати її важливість.Юні артисти віршами та піснями вітали матерів, дякували їм за турботу та ласку.

Фото без описуФото без опису

 Святкування у школах були проведені 11 травня. Виховувати любов, повагу до берегині роду людського – матері, розширити знання учнів про значення матері в житті людини, ось основні цілі проведення таких свят.

Фото без опису

13 травня в будинку культури с. Борсуки відбулося Свято Матері. Діти з місцевої школи з словами вдячності звернулись зі сцени до своїх матерів. В подарунок усім матерям звучали пісні, лунали віршовані композиції. Яскраві танцювальні номери не залишили байдужим жодного присутнього. Виступ ансамблю «Спецефект» залишив приємні емоції. Цих запальних дівчат добре знають у селі і не тільки, і з нетерпінням чекають їхнього виступу.

Цінуймо і бережемо наших матерів, поважаймо й шанобливо ставмося до них. Материнство - це щастя, яке не можна замінити грошима, відмінити через гроші або їх відсутність. Материнство - це чудовий дар, дар привести у світ ще одну людину, виховати її, виростити.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь