Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати сімнадцятої сесії восьмого скликання друге пленарне засідання

Дата: 16.05.2018 15:12
Кількість переглядів: 779

Фото без опису

16 травня в Борсуківській громаді відбулося засідання сімнадцятої сесії восьмого скликання друге пленарне засідання. На порядок денний були винесені п'ятнадцять питань. На сесії були присутні жителі громади, які залучились до обговорення та вирішення запропонованих питань.Особливо, жваве обговорення виникло при прийняті рішень стосовно «затвердження Положення про освітній округ, опорний заклад Борсуківської сільської ради  Лановецького району Тернопільської області та  Положення про філію закладу освіти Борсуківської сільської ради Лановецького району Тернопільської області» та про «Порядок проведення конкурсу  на визначення опорного  закладу  загальної середньої освіти».

 Положення визначає правовий статус, порядок утворення та основні засади діяльності освітнього округу. Округ – об’єднання освітніх закладів, закладів культури, фізичної культури і спорту. До складу округу можуть входити освітні заклади незалежно від типу та форми власності, у тому числі заклади загальної середньої освіти, що є опорними, та міжшкільні навчально-виробничі комбінати. До діяльності округу можуть залучатися також інші юридичні особи, їх відокремлені підрозділи.

Проаналізувавши усі фактори депутати  проголосували не одноголосно, проте рішення було прийнято.

Також схвально проголосували депутати щодо рішень «Про звернення щодо об’єднання в Українську православну церкву», «Про передачу в оперативне користування млина с. Борщівка комунальному підприємстві «Наш добробут», «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я, та затвердження форми типового контракту», «Про внесення змін до бюджету на 2018 рік».

Було прийнято ряд земельних питань, щодо затвердження технічної документації, надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь