Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сімнадцята сесія третє пленарне засідання

Дата: 21.06.2018 16:11
Кількість переглядів: 710

Фото без опису

21 червня в Борсуківській сільській раді відбулася сімнадцята сесія третє пленарне засідання восьмого скликання. На порядок денний було внесено 32 питаня. На сесії був присутній Бабич Василь Михайлович начальник відділу держкадастру у Лановецькому районі Тернопільської області. Він у своїй доповіді роз’яснив ряд земельних питань.

Лахманюк Олександр Володимирович виступив зі звітом  про  використання сільського бюджету за перший квартал 2018 року. Також депутати проголосували схвально стосовно рішень «про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік», «про надання частини щорічної основної відпустки сільському голові», «про умови оплати праці голови, секретаря Борсуківської сільської ради».

Нагадаємо, що 28 травня в Нападівському клубі відбулися громадські слухання стосовно розміщення та техніко-економічного обґрунтування виробництва мережевої сонячної електростанції біля с. Нападівка. Відповідно на сесії приймалося рішення щодо «затвердження детального плану території с. Нападівка та протоколу громадських слухань».

На сесії розглядались також,  питання «про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти Борсуківської сільської ради»; «про затвердження договорів позички частини нежитлового приміщення та причіпа тракторного»; «про затвердження переліку проектів фінансування яких буде відбуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам»; «про погодження створення інклюзивної групи у закладі дошкільної освіти «Сонечко» с. Борсуки Борсуківської сільської ради»; «про внесення змін в рішення сесії Борсуківської сільської ради від 16 травня 2018 року №399 «Про Порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти»; «про проведення конкурсу на посаду головного лікаря медичного закладу та початок  формування конкурсної комісії»; «про внесення змін в рішення сесії Борсуківської сільської ради від 12 квітня 2018 року № 380 «Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи – комунального закладу «Борсуківська амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» Борсуківської сільської ради Лановецького району Тернопільської області»; «про визначення замовника закупівлі медичних послуг, та їх головного розпорядника»; «про внесення змін в рішення сесії № 290 від 7грудня 2017 року, та надання дозволу укладення договору оренди на земельну ділянку несільськогосподарського призначення з ПАТ ,,Укртелеком,,  в с. Передмірка»; «про затвердження Порядку встановлення сервітутів на земельні ділянки комунальної власності Борсуківської сільської ради»; «про надання дозволу на укладання постійного договору земельного сервітуту з ПСП «Агрофірми «Горинь»» на земельну ділянку в межах населеного пункту с. Нападівка».

Також на сесії було розглянуто і затверджено ряд земельних питань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь