Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання конкурсної комісії у відділі освіти, охорони здоров'я, культури, туризму, молоді та спорту щодо визначення опорного закладу

Дата: 22.06.2018 12:42
Кількість переглядів: 837

Фото без опису

21 червня в Борсуківській сільській раді відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня у відділі освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту. На порядок денний було винесене питання щодо розгляду заявок на визначення опорного закладу середньої освіти  в Борсуківській сільській раді. Щодо даного питання інформацію надав голова конкурсної комісії Гудим Олександр Вікторович, який повідомив,  що відповідно до рішення сесії Борсуківської сільської ради від 16 травня 2018 року №399 «Про порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти» у відділі ООЗКТМС Борсуківської сільської ради з 21 травня 2018 року по 21 червня 2018 року був проведений І етап (підготовчий) конкурсу на визначення опорного закладу ЗЗСО.  20 червня до конкурсної комісії надійшла заявка на участь Борсуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів у конкурсі. Також разом із заявкою надійшов план розвитку Борсуківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  та проект спортивного майданчика Борсуківської сільської ради.

Проаналізувавши надані матеріали члени комісії вирішили задовольнити заявку в.о. директора  Тимошенка О.М. на участь Борсуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів у конкурсі на визначення опорного закладу ЗЗСО.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь