Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Борсуківську громаду відвідали представники програми «U-LEAD з Європою» з метою детального оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації та створення ЦНАП

Дата: 22.06.2018 16:13
Кількість переглядів: 1398

Фото без опису

У березні команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила відбір для надання допомоги на модернізацію та створення ЦНАП. Комісія з відбору Програми «U-LEAD з Європою», у складі експертів Програми, представників Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала майже 250 заявок від органів місцевого самоврядування, які були допущені до розгляду, та відібрала  кандидатів до участі в Програмі. Нагадаємо, що Борсуківська ОТГ стала однією з 7 в Тернопільській області громад-кандидатів на отримання допомоги від Програми «U-LEAD з Європою» у модернізації щодо створені ЦНАПУ.

Фото без опису

 Сьогодні Борсуківську громаду відвідали представники програми  Матвійчук Роман Михайлович та Бригілевич Ігор Іванович з метою детального оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації та створення ЦНАП. Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до функціонування належного ЦНАП.  Представники оглянули приміщення в якому планується створення центру надання адміністративних послуг, врахували усі особливості які були запропоновані громадою, висловили власні пропозиції.

Програма «U-LEAD з Європою» підтримує створення прозорої і підзвітної багаторівневої системи управління, яка реагуватиме на потреби громадян, що передбачає посилення спроможності ключових суб’єктів на національному, регіональному та місцевому рівнях з метою реалізації регіональної політики та реформи децентралізації, а також вдосконалення адміністративних послуг на місцевому рівні для громадян України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь