Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання конкурсної комісії у відділі освіти, охорони здоров'я, культури, туризму, молоді та спорту щодо визначення опорного закладу

Дата: 25.06.2018 15:42
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

25 червня в Борсуківській  сільській раді відбулося засідання конкурсної комісії ІІ рівня у відділі освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту. На порядок денний було винесене питання про визначення опорного закладу . Члени  конкурсної комісії заслухали голову комісії, ГудимаОлександра Вікторовича, який повідомив присутнім про проведення ІІ етапу конкурсу з визначення опорного закладу.

Нагадаємо, що 21 червня був проведений перший етап конкурсу, на якому розглядали поданні заявки. Для участі в конкурсі була поданна заявка та документація Борсуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Тимошенко Олег Миколайович, в.о. директора Борсуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, презентував план розвитку школи на наступні три роки. В презентації було озвучено пропозицію утворення трьох філій Борсуківської школи, а саме школи сіл  Нападівки, Великих Кусковець, Синівець. Дане питання викликало бурхливе обговорення. Зважаючи всі за і проти , члени конкурсної комісії провели оцінку згідно листка оцінювання, враховуючи 30 показників. Лічильна комісія озвучила рішення про те що, Борсуківська ЗОШ І-ІІІ ступенів набрала 205 балів.

За результатами голосування було визначено Борсуківську ЗОШ І-ІІІ ступенів переможцем у конкурсі з визначення опорного закладу освіти. Конкурсна комісія рекомендувала розглянути дане рішення на черговій сесії Борсуківської сільської ради. Оскільки під час проведення засідання виникло ряд пропозицій та побажань, їх було вирішено внести до протоколу і розглянути на сесії Борсуківської сільської ради.

Повідомляємо, що  остаточне рішення про визначення опорного закладу буде прийматися на черговій сесії Борсуківської сільської ради після громадських обговорень в селах шкіл які були  запропоновані як філії.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь