Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сімнадцята сесія четверте пленарне засідання

Дата: 13.07.2018 11:57
Кількість переглядів: 749

Фото без опису

Сьогодні 13 липня відбулася сімнадцята сесія восьмого скликання четверте пленарне засідання. На порядок денний було винесено 14 питань.  Питання що стосуються «затвердження Положення «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік» на території Борсуківської сільської ради» викликало чимале обговорення, оскільки податок за землю значно зріс. Було прийнято рішення на 2019 рік встановити податок 0,5 %. Були внесені зміни до сільського бюджету на 2018 рік, а саме: на благоустрій населених пунктів виділити 50 тисяч грн., на дошкільну освіту – 50 тис. грн.;  на поточний ремонт ЦНАПУ – 25 тис. грн. Рішення про зміни в бюджет було прийняте.

Також на сесії було розглянуте питання, щодо формування конкурсної комісії з обрання головного лікаря новоствореного комунального некомерційного підприємства «Борсуківська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини» Борсуківської сільської ради Лановецького району Тернопільської області., а також затверджено договір-оренди приміщення на 2 роки та 11 місяців.

Депутати проголосували схвально щодо рішення «про передачу коштів до бюджету Лановецького району Тернопільської області на часткове фінансування оплати праці та інших поточних видатків Лановецькому районному комунальному територіальному центру соціального обслуговування пенсіонерів, малозабезпечених та одиноких непрацездатних громадян для утримання в геріатричному відділені», та стосовно рішення «про затвердження кошторису та дефектного акту на поточний ремонт приміщення адміністративного будинку АЗПСМ виділеного для ЦНАПу по вул.. Шевченка, 3, Лановецького району, Тернопільської області».

Було прийнято ряд земельних питань, щодо затвердження технічної документації та надання дозволу на виготовлення технічної документації. Питання «про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в с. Борщівка» було перенесене на наступне пленарне засідання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь