Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Борщівці відбувся інтерактивний захід "PROFI LAND" проведений Лановецькою районою філією Тернопільського обласного центру зайнятості

Дата: 20.07.2018 11:22
Кількість переглядів: 752

17 липня 2018 року в с. Борщівка в оздоровчому таборі відпочинку «Лісова казка» відбувся інтерактивний захід для молоді (змагально-мотиваційний, інтелектуально-ігровий тощо) - профорієнтаційний квест «PROFI LAND». Метою заходу була віртуальна подорож країною професій.
Відповідно до вікових категорій учасники квесту «PROFI LAND» працювали в ігрових зонах (містах), що мали назву певного напрямку роботи: «Професійні мрійники»(9-12років), «Я пізнаю себе»(13-14років), «Я і моя майбутня професія»(15-16років).
Діти грались у пізнавально-розважальні ігри, виконували інтерактивні вправи, малювали свою майбутню професію, розгадували ребуси, проводились тренінгові заняття, створювалися колажі майбутніх професій. Також було проконсультовано старшокласників на рахунок можливості проходження профдіагностичного тестування, у тому числі онлайн тестування за допомогою нових онлайн сервісів, яке вони мають змогу пройти відвідавши Лановецьку районну філію або індивідуально.
Діти були дуже задоволені і отримали багато позитивних емоцій. Загалом, в заході взяли участь близько 70 дітей , які відпочивали в оздоровчому таборі відпочинку с. Борщівка.

Лановецька районна філія Тернопільського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь