Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села в Великих Кусківцях

Дата: 30.07.2018 11:57
Кількість переглядів: 1661

Який високий зміст закладений в одному короткому слові – Батьківщина. І для кожної людини це слово містить у собі щось своє, особисте, особливе й щось загальне, більше значне. Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місця, де народився, де минуло її дитинство. То родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини.

Гучна музика та веселощі розпочалися у Великих Кусківцях ще з самого ранку. Вчорашній недільний день став для жителів села особливим, оскільки саме 29 липня за сприяння старости села  Бондарця Петра Михайловича та спонсорів відбувся день села. Насичена програма святкування була цікавою для кожного хто завітав на свято. Дітей розважали конкурсами, спортивними змаганнями, розвагами, батутами. Протягом святкування діяла  святкова ярмарка з смаколиками, які представляли діти села.

Діти – це наше продовження наше майбутнє, і те що ми в них вкладаємо повертається з часом сторицею. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу. Щоб закласти це зерно добра жителі села Великі Кусківці спільно із старостою посприяли відкриттю дитячого майданчика. Хочеться щиро подякувати усім, хто долучився до створення  відпочинкової зони для дітей, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. У малечі повинне бути щасливе дитинство і за це відповідальні дорослі.

Ближче до вечора на сцені місцевого будинку культури вітали усіх жителів та гостей села  піснями та привітаннями. З уст ведучих лунали слова привітання та вдячності воїнам які захищали та захищають нашу землю, багатодітним сім’ям, молоді яка досягла значних результатів у спорті, заслуженим вчителям та медикам, людям які у тій чи іншій сфері прославляють своє село. Голосисті дівчата та хлопці представляли гостям свята свої вокальні номери про рідне село та про Україну. Староста села відзначив дітей, які брали участь у спортивних змаганнях та нагородив переможців.

Свято села вдалося на славу. Задоволені та багаті на позитивні  емоції жителі повернулися до своїх домівок, уже пізно вечері. Нехай такого роду святкування стане хорошою традицією для жителів села Великі Кусківці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь