Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День знань в Борсуківській громаді

Дата: 03.09.2018 15:10
Кількість переглядів: 841

В Україні перше вересня з давніх-давен — не просто початок осені. Для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято День знань. З цього дня починається офіційний навчальний рік у всіх навчальних закладах країни.

Фото без опису

Фото без опису

Перше вересня – особливе свято. Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка.

 Сьогодні перший дзвінок пролунав в усіх школах громади. На урочистостях побували голова Борсуківської громади Друзь Іван Володимирович, заступник голови Гудим Олександр Вікторович та в.о. начальника відділу ООЗКТМС Борсуківської сільської ради Солонина Олена Павлівна. Вони привітали усіх присутніх та побажали відмінного настрою, невпинного прагнення до нових досягнень і відкриттів, творчості, творення, міцного здоров'я та успіхів у здійсненні задуманих починань та проектів.

Фото без опису

 Олена Павлівна повідомила, що цього року у Борсуківській громаді шкільний поріг переступить 48 учнів першокласників. Усі вони будуть навчатися уже в новій українській школі. Їх класи забезпечені інтерактивними дошками, багатофункціональними пристроями. До початку жовтня діти отримають дидактичний матеріал.

Фото без описуФото без опису

 На свято першого дзвоника на  подвір′ї зібралася уся шкільна громада. Лунала музика, звідусіль було чути слова привітання, радісні вигуки зустрічі з друзями. В цей урочистий день дозвольте від щирого серця привітати усіх учнів, вчителів, батьків із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання. Вітаємо зі  святом молодості та надії, і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь