Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати дев'ятнадцятої сесії восьмого скликання третє пленарне засідання

Дата: 07.09.2018 11:26
Кількість переглядів: 658

На порядок денний дев’ятнадцятої  сесії восьмого скликання третє пленарне засідання було винесено 20 питань. Питання «Про визнання головними розпорядниками коштів директорів загальноосвітніх навчальних закладів», «Про створення опорного загальноосвітнього навчального закладу»,

Фото без опису«Про реорганізацію Передмірської ЗОШ І-ІІ ст.», «Про внесення змін в сільський бюджет на 2018 рік»,  «Про затвердження Програми «Шкільний автобус на 2018-2022 роки», були перенесені на наступну сесію. На сесії були винесені ряд земельних питань щодо, надання дозволу на виготовлення технічної документації та про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості.

Фото без опису

Одноголосно депутати проголосували про затвердження договору позички на приміщення млина в с. Борщівка та про надання дозволу на видалення зелених насаджень.

На сесії обговорювалось питання про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво амбулаторії в с. Борсуки. За санітарними нормами приміщення амбулаторії  не може бути разом з адмін. приміщенням та садочком. Зважаючи на це держава ініціювала будівництво нового приміщення амбулаторії.

В розділі різне депутати розглянули ряд заяв. Зокрема звернення від Лановецької дитячої  музичної школи, з проханням оплатити навчання дітей із нашої громади. Голова висловив думку, що ціни на утримання однієї дитини завишенні і дане питання потрібно доопрацювати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь