Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася дев'ятнадцята сесія четверте пленарне засідання

Дата: 21.09.2018 11:53
Кількість переглядів: 863

Вчора відбулась дев’ятнадцята сесія третє пленарне засідання.

На сесії були присутні представники Лановецького управління соціальног захисту. Корнійчук Руслана Саватівна, начальник управління, виступила з розясненням, та пояснила мету візиту. Недофінансування галузі потребує додаткової допомоги, з даною інформацією виступили представники управління.

На порядок денний були винесені 11 питань. Питання щодо «Визнання головними розпорядниками коштів директорів загальноосвітніх навчальних закладів», «Про створення опорного загальноосвітнього навчального закладу», «Про реорганізацію Передмірської ЗОШ І-ІІ ст.», «Про затвердження Програми «Шкільний автобус на 2018-2022 роки»  були перенесені на наступне пленарне засідання.

На сесії були внесені зміни до сільського бюджету, депутати вирішили передати кошти із Борсуківського сільського бюджету Лановецькому міському бюджету для утримання комунальної установи «Лановецька міська дитяча музична школа». У музичній школі навчається 7 дітей з громади, і на їхнє навчання громада виділила 30 тис.грн.

Депутатами був затверджений проект «Зміни до генерального плану с. Нападівка» та  був наданий  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (сонячної електростанції) в с. Нападівка. Зроблено ще один крок до початкуфункціонування сонячної електростанції в Борсуківській ОТГ.

Також депутати розглянули питання «про затвердження порядку призначення керівників закладів культури, що перебувають у комунальній власності Борсуківської сільської ради та затвердження типової форми контракту з керівником закладу культури» та «Про надання відпустки сільському голові».

У розділі різне розглянули питання щодо ситуації, яка склалась навколо твердих побутових відходів. Також у цьому розділі розглянули питання щодо стану доріг та ситуації з поточним ремонтом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь