Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття дошки слави "Гордість села - слава України" в селі Борщівка Борсуківської громади

Дата: 22.09.2018 12:24
Кількість переглядів: 830

Фото без опису

21 вересня, на велике православне свято Різдво Пресвятої Богородиці,село Борщівка відсвяткувало своє храмове свято. В честь цього свята та з нагоди міжнародного Дня Миру біля Будинку культури була урочисто відкрита відновлена дошка слави «Гордість села – слава України». На цій дошці  постає перед нашими очима краса та велич села , історичний шлях якої був нелегким, але славетний козацький рід, пройшовши крізь усі випробування, житиме вічно, плекаючи історію свого роду. На дошці розмістили імена захисників , які на передовій захищали та захищають мирне небо над нами.

Фото без опису

Настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці отець Сергій освятив дошку слави та поблагословив хороше починання на благо села.

Із словами подяки виступив голова Борсуківської ОТГ Друзь Іван Володимирович. Він подякував за вклад у створення дошки слави старості села  Табас Тамарі Іванівні, депутату Борсуківської сільської ради Оксенюку Андрію Миколайовичу, місцевому бібліотекарю Лідії Козак ,а також працівникам  КП «Наш добробут».

Фото без опису

«Важливим чинником формування національної самосвідомості є любов до рідного краю, яка найтісніше пов’язана з історією всієї країни.. Саме з вивчення історії рідного краю починається усвідомлення високих понять «Батьківщина», «патріотизм». Рідний край – це «мала Батьківщина» з якої кожна людина починає свідоме життя. Тому ми всі повинні знати своїх героїв в лице. Нехай ця дошка слави допоможе зрозуміти нашим дітям велич і мужність наших героїв. Героїв сьогодення та героїв минулого.» - зазначив Іван Володимирович.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь