Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася девятнадцята сесія п'яте пленарне засідання

Дата: 10.10.2018 11:10
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

На порядок денний дев’ятнадцятої сесії восьмого скликання п’ятого пленарного засідання  було винесено 22 питання. Рішення щодо «Визнання головними розпорядниками коштів директорів загальноосвітніх навчальних закладів», «Про створення опорного загальноосвітнього навчального закладу», «Про реорганізацію Передмірської ЗОШ І-ІІ ст..», «Про затвердження Програми «Шкільний  автобус на 2018-2022 роки»» були перенесені на наступне пленарне засідання.

Депутати затвердили рішення щодо внесення змін в програму розвитку та фінансової  підтримки комунального підприємства «Наш добробут» на 2018-2022 рік та затвердження Програми в новій редакції.

На сесії виступив головний спеціаліст-бухгалтер Лахманюк Олександр Володимирович, який роз’яснив зміни у сільський бюджет на 2018 рік. Депутати проголосували одноголосно про затвердження детального плану території для будівництва амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги в с. Борсуки  та про затвердження технічної документації щодо інвентаризації земель громадського призначення комунальної власності в с. Борсуки вул. Шевченка.

 Питання сміття або твердих побутових відходів, актуальне в будь-якому місті нашої планети. Важливим питанням на даній сесії стало рішення про визначення місць тимчасового складування твердих побутових відходів.

На сесії затверджено ряд земельних питань щодо затвердження технічної документації із землеустрою та припинення права користування земельної ділянки.

З метою  забезпечення безпеки дорожнього  руху, недопущення виникнення умов, що створюють загрозу безпеці дорожнього руху або можуть призвести до пошкодження та руйнування автомобільних доріг було прийнято рішення щодо обмеження руху транзитного вантажного, великогабаритного та великовагового транспорту вулицями села Борщівка. Планується прийняти, на наступних сесіях, аналогічні рішення щодо доріг у селах Борсуки та Нападівка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь