Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада директорів у Борсуківській ОТГ

Дата: 26.10.2018 16:09
Кількість переглядів: 814

Фото без опису

Про початок опалювального сезону обговорювали сьогодні в Борсуківській громаді Друзь І.В. та Солонина О.П. з директорами шкіл.  У зв’язку із зниженням температури повітря надворі голова громади порекомендував протягом наступного тижня  утеплити вікна та перевірити справність опалювальних систем. Якщо такі роботи будуть виконані то можна буде говорити про початок опалювального сезону.

Олена Павлівна Солонина підняла питання про атестацію педагогічних працівників у 2017/2018 навчальному році. Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

Відповідно до Наказу МОЗ №676 від 25 червня 2018  року «Про затвердження інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти», було унормовано загальні засади ведення діловодства у закладах середньої  освіти. Відповідно на її підставі заклад освіти затверджує власну. Такий підхід максимально розширює повноваження й індивідуалізує потреби закладу освіти в документуванні інформації, пов’язаної  з прийняттям управлінських рішень, й убезпечує освітян від надмірних вимог щодо обов’язкового зберігання документів, що втратила актуальність.

Фото без опису

Також було обговорене питання, що стосується участі закладів освіти Борсуківської громади у другому етапі районних учнівських олімпіад та конкурсів. Талановита, обдарована молодь є великою цінністю для суспільства. Майбутнє кожної держави, у тому числі й України, багато в чому залежить від того, наскільки ефективним буде розвиток обдарованих молодих людей, як вони реалізують свій творчий, науковий, особистісний потенціал.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь