Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати девятнадцятої сесії шосте пленарне засідання

Дата: 08.11.2018 13:13
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

5 листопада в Борсуківській ОТГ відбулася дев’ятнадцята сесія шосте пленарне засідання. На сесії були присутні 12 депутатів, старости сіл та голова громади Друзь І.В. Питання щодо визнання головними розпорядниками коштів директорів загальноосвітніх навчальних закладів, про створення опорного загальноосвітнього навчального закладу, про реорганізацію Передмірської ЗОШ І-ІІ ст, про затвердження Програми «Шкільний автобус на 2018-2022 роки» були зняті з розгляду.

Фото без опису

З бюджету Борсуківської сільської ради було виділено 35100 на придбання препаратів інсуліну і передано для Лановецької комунальної центральної лікарні, 70000 на оплату заробітної плати працівникам дошкільних навчальних закладів, 15000 на Територіальний центр, 23000 на відділ освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту, 175 000 на спів фінансування будівництва амбулаторії.

Депутатами був затверджений проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення в оренду ТОВ «Ланівціенерго» в с. Нападівка. Затвердили проектно-кошторисну документацію по будівництву пішохідної доріжки у с. Нападівка(1млн.476 тис.) та у с. Борсуки (1 млн. 466 тис.).

Заступник голови Гудим Олександр Вікторович виступив з пропозицією затвердити  розпорядження голови щодо утворення робочої групи з розроблення стратегічного плану розвитку Борсуківської сільської ради. Депутати підтримали дане рішення.

Рішення «про не заперечення щодо продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах» було не прийняте депутатами. Розглянуто та затверджено ряд земельних питань. Рішення про внесення змін в рішення сесії від 24.02.2017 року №62 «Про затвердження Положення «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2017 рік» на території Борсуківської сільської ради» було прийняте депутатами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь