Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівника сільського господарства

Дата: 16.11.2018 12:18
Кількість переглядів: 590

У третю неділю листопада аграрії України відзначають своє професійне свято – День працівника сільського господарства. Слова привітання для аграріїв Лановеччини звучали з уст сільського голови Борсуківської ОТГ Івана Друзя, голови районної державної адміністрації Юліана Сіранта, голови районної ради Руслани Кушнір, Ланівецького міського голови(ОТГ) Романа Казновецького.

Відзначення Дня працівника сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Завдяки «золотим рукам», мудрості, досвідченості аграріїв живе наша українська нива.

Щиро вдячні Вам  за любов до землі, терпіння і витримку. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь