Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати двадцятої сесії восьмого скликання

Дата: 21.11.2018 15:41
Кількість переглядів: 627

Фото без опису

20 листопада в Борсуківській сільській раді відбулась двадцята сесія восьмого скликання. На порядок денний було винесено 30 питань. На сесії були присутні 16 депутатів, голова громади Друзь Іван Володимирович, педагогічні працівники та керівник Лановецької районної організації профспілки працівників освіти і науки Вознюк Богдана Романівна. Недостатнє фінансування призвело до порушення термінів виплати заробітної плати педагогічним працівникам. Щоб вирішити дану проблему голова громади Друзь І.В. виніс пропозицію звернутися до депутатів Тернопільської обласної ради та Голови Тернопільської обласної державної адміністрації з проханням дофінансування освіти, оскільки суми яка необхідна на погашення боргу в місцевому бюджеті немає.

На сесії була розглянута заява старости села Синівці Пасічника Віктора Феофановича щодо складання повноважень, депутати проголосували одноголосно і підтримали прохання старости.

Депутатами було розглянуто ряд питань щодо будівництва амбулаторії « Про передачу коштів із Борсуківського сільського бюджету обласному бюджету Тернопільської області на співфінансування будівництва амбулаторії с. Борсуки», «Про затвердження проектно-кошторисної документації по об’єкту «Будівництва амбулаторії по вул.. Шевченка села Борсуки Борсуківської сільської об’єднаної територіальної громад, Лановецького району, Тернопільської області», «Про передачу проектно-кошторисної документації по об’єкту «Будівництва амбулаторії по вул.. Шевченка села Борсуки Борсуківської сільської об’єднаної територіальної громад, Лановецького району, Тернопільської області», «Про делегування функцій замовника на виконання робіт по об’єкту «Будівництва амбулаторії по вул.. Шевченка села Борсуки Борсуківської сільської об’єднаної територіальної громад, Лановецького району, Тернопільської області».

Рішення щодо «затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок  зі зміною цільового призначення  в оренду ТОВ ,,Ланівціенерго,, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ та організацій в с. Нападівка масив ,,Біля фонтанів,, та «про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок  зі зміною цільового призначення  в оренду ТОВ ,,Ланівціенерго,, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ та організацій в с. Нападівка масив ,,Біля фонтанів,,.» були прийняті депутатами Борсуківської сільської ради.

На сесії було прийняті ряд земельних питань щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в  натурі на місцевості та затвердження технічної документації із землеустрою.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь