Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виставка-конкурс «Замість ялинки – зимовий букет» в Борсуківській ОТГ

Дата: 07.12.2018 13:27
Кількість переглядів: 853

У ставленні до новорічної ялинки, як у краплі води відтворюється наше ставлення до природи взагалі. Ми до неї звикли і рідко замислюємося над тим, у що обходиться природі наше бажання прикрасити живим деревом свою квартиру. І як гірко буває бачити, що вже в перших числах січня стрункі деревця викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох.
З метою формування у школярів національної свідомості, прищеплення шанобливого ставлення до традицій та звичаїв українського народу, здійснення екологічного виховання учнів, небайдужості, прагнення до активних дій з впорядкування й оздоровлення довкілля у приміщені Борсуківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Я.П. Горошка була проведена виставка-конкурс «Замість ялинки – зимовий букет» серед учнів з усіх шкіл громад.


Усі школи добре підготувалися до конкурсу, проявили свою оригінальність, власну палітру, любов до рідного краю. Замінивши ялинку на зимову композицію суть свята не втрачається, а навпаки зберігається самобутність та багатогранність української культури.
Підсумовуючи результати конкурсу в номінації «Дідух – різдвяний дух» перше місце здобула Борщівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Я.П. Горошка з композицією «Багаство і краса – сила нашого Дідуха!»; друге місце – Борсуківська ЗОШ І-ІІІ ст. з композицією «Ух, ух я вкраїнський дідух», Передмірська ЗОШ з композицією «Святковий павук», третє – Синівецька ЗОШ І-ІІ ст..з композицією «Дідух»
У номінації «Новорічна композиція «Різдвяна казка»» Нападівська ЗОШ І-ІІ ст.. отримала гран-прі з композицією «Дерево достатку»; перше місце з композицією «Новорічна феєрія» отримала Великокусковецька ЗОШ І-ІІ ст.., друге – Борсуківська ЗОШ І-ІІІ ст. з композицією «Новорічний букет», третє – Борщівська ЗОШ І-ІІІ ст.. ім..Я.П Горошка з композицією «Пахне земля українським полином, рутою-м’ятою і чебрецем…». 


У номінації «Галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика» перше місце здобула Нападівська ЗОШ І-ІІ ст.. з композиціями «Новорічне дерево бажань», «Родина Діда Мороза в очікувані свята», «Різдвяне диво», «Вифлиємський вогник», «Україна Колядує»; друге місце – Борсуківська ЗОШ І-ІІ ст.. з композицією «Новорічна іграшка»; Синовецька ЗОШ І-ІІ ст.. з композицією «Новорічна іграшка «Погляд майбутнє»»; третє місце – Передмірська ЗОШ І-ІІ ст.. з композицією «Радісна новина» та Великокусковецька ЗОШ І-ІІ ст.. з композиціями «Хатинка для лісових звірів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь