Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Борсуківській об’єднананій територіальній громаді відкрито віддалене робоче місце для обслуговування громадян фіхівцями Лановецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України

Дата: 11.12.2018 10:08
Кількість переглядів: 625

В Борсуківській об’єднананій територіальній громаді відкрито віддалене робоче місце для обслуговування громадян фіхівцями Лановецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України

 

  Пріоритетним завданням Пенсійного фонду району є підвищення якості обслуговування громадян. Важливим кроком в цьому напрямку стало надання послуг з питань пенсійного забезпечення на рівні територіальних громад.

   Сьогодні, 11 грудня 2018 року на території Борсуківської територіальної громади, в приміщенні сільської ради було відкрите віддалене робоче місце для обслуговування відвідувачів фахівцями Лановецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області.

 

Фото без опису

   У відкритті нового робочого місця взяли участь: голова комісії з припинення діяльності Лановецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Володимир Івашук, голова Борсуківської об’єднаної територіальної громади Іван Друзь, фахівці Фонду та представники громади, мешканці села Борсуки.

   Прийом громадян, розпочався одразу після відкриття робочого місця. 

Пенсіонери, завітавши на прийом до фахівця-пенсійника, зможуть замовляти й одержувати необхідну інформацію та послуги: довідку про розмір пенсії, перебування на обліку, виписку з облікової картки застрахованої особи, отримати виготовлене пенсійне посвідчення або надану раніше трудову книжку, подати заяву про переведення виплати пенсії за новим місцем проживання, зміну способу виплати пенсії тощо.

 Фахівець Фонду розповіла про переваги Веб-порталу Пенсійного фонду України, та пропозиції реєстрації з метою контролю за даними, що вносяться до системи персоніфікованого обліку.

   Організація роботи віддалених робочих місць в об’єднаних територіальних громадах створює додаткові зручності для людей та нові можливості для громад.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь