Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати двадцять другої сесії восьмого скликання

Дата: 22.12.2018 12:06
Кількість переглядів: 641

21 грудня в приміщені Борсуківської ОТГ відбулося  двадцять друга сесія восьме пленарне засідання. На порядок денний було винесено 40 питань. Першим на розгляд було винесене питання щодо змін до сільського бюджету та затвердження сільського бюджету на 2019 рік. Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Лахманюк Олександр Володимирович доповів стосовно цих двох рішень.

Також було прийнято ряд рішень стосовно передання коштів  із Борсуківського сільського бюджету до бюджетів різних установ. Зокрема, «…до бюджету Шумського району Тернопільської області на часткове фінансування оплати праці та інших поточних видатків Територіальному центру соціального обслуговування  (надання  соціальних  послуг) Шумського району.», «…бюджету Лановецькому районному бюджету та затвердження договорів», «…бюджету Лановецькому міському бюджету для утримання комунальної установи «Лановецька міська дитяча музична школа», «…бюджету Лановецькому районному бюджету  медичної субвенції на надання послуг з охорони здоров’я населенню Борсуківської сільської ради (ОТГ),часткове фінансування оплати праці та інших поточних видатків Лановецької комунальної центральної районної лікарні».

На сесії були затверджена програма «Шкільний автобус» на 2019-2022 рік. Затверджено програму фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Борсуківська амбулаторія  загальної практики-сімейної медицини» Борсуківської сільської ради на 2019 рік, «Програми підтримки осіб, які брали участь в антитерористичній операції  та членів їх сімей на 2019 рік.», «Програми «Організація громадських робіт для тимчасової зайнятості населення на 2019 рік», «Програми відпочинку та оздоровлення дітей Борсуківської сільської  ради на 2019 рік.», «Про внесення змін в Програми розвитку та фінансової підтримки комунального підприємства «Наш добробут» на 2018-2022 рік та затвердження Програми в новій редакції.», «Програми підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів Борсуківської об’єднаної територіальної громади на 2018- 2020 роки.», «Програми  захисту населення і територій Борсуківської сільської  ради від надзвичайних ситуацій  техногенного  та природного характеру на 2019  рік.»,  «Про внесення змін в Програму «Турбота» на 2017-2019 роки та затвердження Програми в новій редакції».

Депутатами було розглянуто ряд земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь