Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету

Дата: 31.01.2019 12:07
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

30 січня  відбулося  перше засідання виконавчого комітету у 2019 році. На порядок денний  було винесено 21 питання. Голова громади Іван Володимирович зачитав присутнім план роботи виконавчого комітету на 2019 рік, рішення було прийняте одноголосно  членами виконавчого комітету. Колеснік Юля Петрівна начальник відділу соціальної допомоги вдома, сім'ї, дітей та молоді доповіла щодо звіту роботи опікунської ради за 2018 рік. Виконавчим комітетом було затверджене і ухвалене дане рішення. Також були запропоновані зміни до складу опікунської ради  та затверджено план роботи опікунської ради на 2019 рік.

Рішення  щодо «надання дозволу Ланівецькому РЕМ на зрізання дерев в с. Передмірка» та «про надання дозволу Ланівецькому РЕМ на очистку траси повітряної лінії із частковим поваленням дерев в с. Передмірка» було прийняте членам виконкому. Рішення щодо «присвоєння фактичної адреси об’єктам нерухомого майна, що розташовані в с. Передмірка за межами населеного пункту» було розглянуто та затверджено.

На порядок денний були винесені два питання що стосуються КП «Наш добробут». Питання були перенесені на наступне засідання у зв’язку з недостатньою кількістю членів виконкому.

На першому засіданні виконавчого комітету було розглянуто ряд питань щодо надання матеріальної допомоги. Усі звернення громадян були підтримані та задоволені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь