Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Торгівля людьми – сучасне рабство»

Дата: 08.02.2019 12:41
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

07 лютого  у приміщені Борсуківської  сільської ради  завідувачем відділу соціальної допомоги вдома, сім'ї, дітей та молоді Колеснік Юлею Петрівною був проведений  захід «Торгівля людьми – сучасне рабство». «Темою заходу стала проблема торгівлі людьми. Здається досить дивним, що сьогодні, в ХХІ столітті, ми змушені говорити про це явище не в історичному контексті, а в реальному часі. На превеликий жаль, і зараз, мільйони людей у світі перебувають у рабстві» - зазначила Юля Петрівна.

Світова спільнота намагається боротися з цим явищем, але не зважаючи на увагу міжнародних організацій до зазначеної проблеми, торгівля людьми останніми роками набула надзвичайного поширення.

Фото без опису

Юлія Петрівна ознайомила усіх присутніх з цією темою, застосовуючи демонстрацію відеоролику «Життя на продаж». На заході були присутні депутати та старости громади, які отримали роздатковий матеріал для ознайомлення населення з цією темою.

Прикро, що  нині доводиться говорити про рабство і торгівлю людьми в Україні і в світі. Але знати про це треба. І нам вибирати: ризикувати чи ні, ставати жертвами работоргівлі чи ні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь