Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзний прийом громадян проведено у Скориківській сільській раді

Дата: 11.02.2019 10:02
Кількість переглядів: 839

Виїзний прийом громадян проведено у Скориківській сільській раді

Перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Алла Якубовська, голова комісії з припинення діяльності Лановецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області Володимир Івашук, та заступник голови з припинення діяльності Лановецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області Леся Береза провели виїзний прийом громадян на території Скориківської сільської ради.

Зараз тут проживає більше 5 тисяч громадян, з яких 1272 осіб є одержувачами пенсійних виплат.

З першим заступником Головного управління поспілкувалося чимало бажаючих жителів села. Алла Якубовська докладно відповіла на запитання щодо призначення та перерахунку пенсій, залежності розміру майбутньої пенсії від набутого страхового стажу та розміру заробітної плати. Наголосила на перевагах легальної зайнятості та необхідності дотримання законодавства про працю. Акцентувала на необхідності завчасного звернення до управління в районі з метою проведення попередньої експертизи належного оформлення документів, необхідних для призначення пенсії, а також рекомендувала отримувати інформацію з питань пенсійного забезпечення з відомчого видання «Пенсійний кур’єр» та через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, пояснила, як зареєструватися на ньому.

По завершені прийому громадян, Алла Якубовська на кожне поставлене питання надала кваліфіковані відповіді та роз’яснення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь