Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома громадян та аграріїв Тернопільщини!

Дата: 26.03.2019 12:56
Кількість переглядів: 527

До відома громадян та аграріїв Тернопільщини!

 

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області нагадує, що з 11 серпня 2017 року у Тернопільській області діє оперативний штаб із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя області.

 Оперативний штаб є діючим та ефективним способом боротьби проти спроб рейдерських захоплень в нашій області та забезпечує реальний захист земель, врожаю та майна сільгоспвиробників.

У разі виникнення ситуації із спроби рейдерського захоплення, пропонуємо звернутися до оперативного штабу із заявою або за  телефонами гарячої лінії оперативного штабу: щоденно (крім вихідних днів)  з 09-00 год. до 13-00 год. та з 13-45 год. до 18-00 год. за наступними номерами телефонів: (0352) 25 49 38, 067 351 80 89 (перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, член оперативного штабу – Вовк Тетяна Василівна), 067 420 95 72 (завідувач сектору взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області, секретар оперативного штабу – Гетьман Людмила Петрівна).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь