Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у дошкільному навчальному закладі "Джерельце" с. Нападівка.

Дата: 30.05.2019 14:15
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у дошкільному навчальному закладі "Джерельце" с. Нападівка. Хлопчики в елегантних ділових костюмах, а випускниці, мов маленькі моделі, у вечірніх сукнях та із зачісками. Усі вони продефілювали по червоній доріжці мов справжні зірки. І це не дивно, адже тут відбулося свято у стилі "Вручення премії Оскар".
Сьогодні дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на своїх талановитих дітей - майбутніх школяриків, яких в цьому році – 12. 
Свято насиченне яскравими, зворушливими номерами. Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Досить хвилюючим та оригінальними були таночки дівчаток з їхніми татами та мам із синочками. Наприкінці свята, хлопчики з дівчатками закружляли у святковому вальсі. Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу працівників садочка, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне - здорових дітей, - дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі. Спасибі кожному, хто доклав сили до такого чудового святкування випускного вечора у садочку. Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь