Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XXVII спортивні ігри Лановеччини

Дата: 02.07.2017 11:50
Кількість переглядів: 700

Фото без опису

2 липня 2017 року у селі Борсуки відбулось спортивно-мистецьке свято «На хвилях Горені» організоване Борсуківською сільською радою. В рамках свята були проведені ХХVІІ сільські спортивні ігри Лановеччини.

Змагання відбулись за категоріями: спортивна сім’я, волейбол, гирьовий спорт, армреслінг, перетягування линви та міні-футбол, який  не входив в загальнокомандний залік. 

І загальнокомандне місце виборола команда Снігурівської сільської ради, ІІ місце - в села  Передмірка, ІІІ місце зайняли мешканці села Борсуки. Усім трьом командам вручено кубки та грамоти. Найспортивнішою виявилась сім'я Адамчуків зі Снігурівки.

У волейболі найкраще себе показала команда з Борсук, у перетягуванні линви найсильнішими були мешканці села Передмірка, в армреслінгу переміг Олександр Рабінович зі Снігурівки. Найсильнішими у гирьовому спорті виявились снігурівчани  Волохатий Володимир та Волохатий Максим.

Багато глядачів зібрав турнір з міні-футболу на Кубок голови Бурсуківської ОТГ, у якому взяли участь 5 команд: Нападівка, Борсуки, В.Кусківці, Борщівка та Снігурівка. Перемогу у турнірі здобула команда із села Борщівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь