Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XXVII спортивні ігри Лановеччини

Дата: 02.07.2017 11:50
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

2 липня 2017 року у селі Борсуки відбулось спортивно-мистецьке свято «На хвилях Горені» організоване Борсуківською сільською радою. В рамках свята були проведені ХХVІІ сільські спортивні ігри Лановеччини.

Змагання відбулись за категоріями: спортивна сім’я, волейбол, гирьовий спорт, армреслінг, перетягування линви та міні-футбол, який  не входив в загальнокомандний залік. 

І загальнокомандне місце виборола команда Снігурівської сільської ради, ІІ місце - в села  Передмірка, ІІІ місце зайняли мешканці села Борсуки. Усім трьом командам вручено кубки та грамоти. Найспортивнішою виявилась сім'я Адамчуків зі Снігурівки.

У волейболі найкраще себе показала команда з Борсук, у перетягуванні линви найсильнішими були мешканці села Передмірка, в армреслінгу переміг Олександр Рабінович зі Снігурівки. Найсильнішими у гирьовому спорті виявились снігурівчани  Волохатий Володимир та Волохатий Максим.

Багато глядачів зібрав турнір з міні-футболу на Кубок голови Бурсуківської ОТГ, у якому взяли участь 5 команд: Нападівка, Борсуки, В.Кусківці, Борщівка та Снігурівка. Перемогу у турнірі здобула команда із села Борщівка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь