Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Біатлоністи з Лановеччини Давид Драбик та Руслан Бригадир – знову переможці!

Дата: 12.03.2019 13:07
Кількість переглядів: 1008

Біатлоністи з Лановеччини Давид Драбик та Руслан Бригадир – знову переможці!

З 4 по 10 березня 2019 року у Львівській області на спортивній базі Тисовець відбулася юнацька першість України з біатлону. Честь області захищали представники Лановеччини: Давид Драбик – вихованець Москалівської ЗОШ І-ІІ ступенів і Діана Смолій – вихованка Великокуськовецької ЗОШ І-ІІ ступенів.
У першій гонці (індивідуальна зі стрільбою на чотирьох рубіжах дистанцією 12 кілометрів) Давид Драбик зайняв 4-те місце.
Другого дня змагань (естафетна гонка три юнаки по 6 кілометрів) на останньому етапі Давид Драбик вивів команду на третє місце, за що спортсмени отримали бронзові медалі.
Команда дівчат, в складі якої виступала Діана Смолій в естафеті по 5 кілометрів також зайняла 3-тє місце, отримавши бронзові медалі.
У третій день змагань (одиночна змішана естафета – хлопець і дівчина) на останньому етапі Давид Драбик вивів команду на перше місце, здобувши звання чемпіонів України та золоті медалі.
З 11 по 18 березня 2019 року в Яворові Львівської області відбулася юніорська першість з біатлону, в якій взяли участь представники Лановеччини Давид Драбик та Руслан Бригадир. У перший день змагань (індивідуальні перегони 15 кілометрів зі стрільбою на чотирьох рубіжах) Руслан Бригадир прийшов 4-тим, а Давид Драбик 6-тим. Обидва виконали норматив кандидата майстра спорту України.
Другого дня змагань чотири учасники бігли по 7,5 кілометрів. Наші хлопці виступили вдало в естафеті та зайняли третє місце, отримавши бронзові медалі.
Третій день змагань – гонка переслідування. Руслан Бригадир стартував четвертий, а на фініш прийшов першим, ставши чемпіоном України. Вчора, 18 березня , в останній день змагань в одиночній змішаній естафеті Руслан Бригадир знову здобув перемогу, довівши, що він справжній капітан юніорської збірної України з біатлону. Його нагороджено золотою медаллю.
В результаті – у скарбничку Лановеччини привезено три золотих і чотири бронзових медалі.
Бажаємо нашим юним спортсменам і надалі вдалих стартів та успіхів!

Джерело: Лановецька районна рада .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь