Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Біатлоністи з Лановеччини Давид Драбик та Руслан Бригадир – знову переможці!

Дата: 12.03.2019 13:07
Кількість переглядів: 956

Біатлоністи з Лановеччини Давид Драбик та Руслан Бригадир – знову переможці!

З 4 по 10 березня 2019 року у Львівській області на спортивній базі Тисовець відбулася юнацька першість України з біатлону. Честь області захищали представники Лановеччини: Давид Драбик – вихованець Москалівської ЗОШ І-ІІ ступенів і Діана Смолій – вихованка Великокуськовецької ЗОШ І-ІІ ступенів.
У першій гонці (індивідуальна зі стрільбою на чотирьох рубіжах дистанцією 12 кілометрів) Давид Драбик зайняв 4-те місце.
Другого дня змагань (естафетна гонка три юнаки по 6 кілометрів) на останньому етапі Давид Драбик вивів команду на третє місце, за що спортсмени отримали бронзові медалі.
Команда дівчат, в складі якої виступала Діана Смолій в естафеті по 5 кілометрів також зайняла 3-тє місце, отримавши бронзові медалі.
У третій день змагань (одиночна змішана естафета – хлопець і дівчина) на останньому етапі Давид Драбик вивів команду на перше місце, здобувши звання чемпіонів України та золоті медалі.
З 11 по 18 березня 2019 року в Яворові Львівської області відбулася юніорська першість з біатлону, в якій взяли участь представники Лановеччини Давид Драбик та Руслан Бригадир. У перший день змагань (індивідуальні перегони 15 кілометрів зі стрільбою на чотирьох рубіжах) Руслан Бригадир прийшов 4-тим, а Давид Драбик 6-тим. Обидва виконали норматив кандидата майстра спорту України.
Другого дня змагань чотири учасники бігли по 7,5 кілометрів. Наші хлопці виступили вдало в естафеті та зайняли третє місце, отримавши бронзові медалі.
Третій день змагань – гонка переслідування. Руслан Бригадир стартував четвертий, а на фініш прийшов першим, ставши чемпіоном України. Вчора, 18 березня , в останній день змагань в одиночній змішаній естафеті Руслан Бригадир знову здобув перемогу, довівши, що він справжній капітан юніорської збірної України з біатлону. Його нагороджено золотою медаллю.
В результаті – у скарбничку Лановеччини привезено три золотих і чотири бронзових медалі.
Бажаємо нашим юним спортсменам і надалі вдалих стартів та успіхів!

Джерело: Лановецька районна рада .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь