Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова громади на начальник відділу освіти привітали освітян з професійним святом

Дата: 03.10.2019 13:31
Кількість переглядів: 698

 

Фото без опису

Вихователі, учителі, керівники закладів освіти – потужна команда однодумців, щоденна діяльність яких спрямована на реалізацію спільної та благородної мети - формування середовища для розвитку майбутнього нашої держави.
Сьогодні голова Борсуківської громади Друзь Іван Володимирович спільно з начальником відділу освіти, охорони здоров’я, культури, туризму молоді та спорту Борсуківської сільської ради Солониною Оленою Павлівною відвідали усі заклади загальної середньої та дошкільні освіти , щоб висловити слова вдячності за витримку, терпіння, любов до обраної справи, вірність професії та з нагоди професійного свята.
Дорогі освітяни! Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління, її громадян, передаючи кожній дитині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Щиросердечно бажаємо Вам мирного сьогодення, перспективного майбуття, креативних ідей, невичерпних сил та самореалізації! Нехай щедрою на сходи буде освітянська нива, прихильною до Вас доля, усі починання – результативними, а успіх, віра та любов – постійними супутниками у житті!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь