Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова громади на начальник відділу освіти привітали освітян з професійним святом

Дата: 03.10.2019 13:31
Кількість переглядів: 677

 

Вихователі, учителі, керівники закладів освіти – потужна команда однодумців, щоденна діяльність яких спрямована на реалізацію спільної та благородної мети - формування середовища для розвитку майбутнього нашої держави.
Сьогодні голова Борсуківської громади Друзь Іван Володимирович спільно з начальником відділу освіти, охорони здоров’я, культури, туризму молоді та спорту Борсуківської сільської ради Солониною Оленою Павлівною відвідали усі заклади загальної середньої та дошкільні освіти , щоб висловити слова вдячності за витримку, терпіння, любов до обраної справи, вірність професії та з нагоди професійного свята.
Дорогі освітяни! Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління, її громадян, передаючи кожній дитині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

Щиросердечно бажаємо Вам мирного сьогодення, перспективного майбуття, креативних ідей, невичерпних сил та самореалізації! Нехай щедрою на сходи буде освітянська нива, прихильною до Вас доля, усі починання – результативними, а успіх, віра та любов – постійними супутниками у житті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь