Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чемпіон України з біатлону Руслан Бригадир, який пройшов вже два збори на снігу в Австрії та Норвегії з першою командою, розповів про підготовку до змагань, адаптацію в збірній та головні цілі на новий сезон.

Дата: 21.11.2019 12:40
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

Чемпіон України з біатлонуРуслан Бригадир, який пройшов вже два збори на снігу в Австрії та Норвегії з першою командою, розповів про підготовку до змагань, адаптацію в збірній та головні цілі на новий сезон.

З першою командою дуже класно, всі допомагають. Провів з ними збір у Австрії – дуже сподобалось. Юрай Санітра дає дуже багато порад: у техніці стрільби, в роботі на лижах ?. Так само і спортсмени – Дмитро Підручний та Артем Прима.
У цьому сезоні головне - не хворіти, і аби була налагоджена стрільба .А вже на лижні, думаю, все буде добре, бо працювали влітку з тренером Романом Примою. І за результатами обстеження все має бути добре. Робота на вогневому рубежі - то вже моя відповідальність.
Хочеться залишитися з командою і закріпитися, щоб працювати та виходити на Кубку світу. Кубок IBU – це новий рівень, бо минулого сезону я ще бігав на юніорських змаганнях. На дорослих – зовсім по-іншому.

UA:БІАТЛОН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь