Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч із обдарованою молоддю

Дата: 12.06.2020 14:16
Кількість переглядів: 1610

12.06.2020 у приміщенні Борсуківської ОТГ відбулася зустріч обдарованої молоді з сільським головою - Друзем Іваном Володимировичем. Були присутні директори шкіл та діти, які якнайкраще проявили себе за 2019/2020 навчальний рік та здобули перемоги під час районного етапу Всеукраїнських олімпіад із навчальних предметів. Сертифікатами були нагороджені: Трофимчук Ірина, Федишин Анастасія (Нападівська філія Борсуківського ЗЗСО І-ІІІ ст.); Тимошенко Роман, Стасюк Ірина, Хаблюк Христина (Борсуківський ЗЗСО І-ІІІ ст.); Шевчук Дарина (Борщівська ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Я. П. Горошка) та Хміль Софія (Великокусковецька філія Борсуківського ЗЗСО І-ІІІ ст.).

Фото без описуНеофіційну частину зустрічі було проведено у формі круглого столу. Учасники відповідали на запропоновані їм питання, висловлювали власні думки, адже для молоді важливо вміти комунікувати та знаходити спільну мову та розуміти, що кожна (хай і невелика) перемога веде до великого успіху в майбутньому.

Фото без опису

Було проведено гру на кмітливість «Знайди слова», мета якої: показати кожному, що не завжди те, що ми бачимо спочатку, є достовірним. Чим довше ми вдивляємося у хаос, тим більше відповідей та закономірностей ми можемо у ньому віднайти.

Фото без описуНа завершення бесіди учні могли поставити питання Івану Володимировичу. Було зрозуміло, що хвилює дітей, адже часто їх думку пропускають повз вуха. Всі ми маємо докласти зусиль, щоб молодь не витрачала дарма свій потенціал, а направляла його у правильне русло. Кожна думка та ідея має бути реалізована.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь