Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! КОНКУРС на створення офіційної символіки Борсуківської ОТГ

Дата: 25.08.2020 15:36
Кількість переглядів: 1498

Оголошується конкурс на створення офіційної символіки (герба, прапора та гімну) Борсуківської об’єднаної територіальної громади

Виконавчим комітетом Борсуківської сільської ради оголошено конкурс на створення офіційної символіки Борсуківської об'єднаної територіальної громади. Метою конкурсу є визначення найкращих науково обґрунтованих засад  і варіантів художніх вирішень герба та прапора Борсуківської об'єднаної територіальної громади для його остаточного затвердження сільською радою. Конкурс проводиться в наступні етапи та строки: 1 етап – подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – з 25.08.2020 по 24.09.2020; 2 етап – перевірка конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам та обрання із них кращих – з 25.09.2020 по 28.09.2020; 3 етап – громадське обговорення конкурсних робіт та голосування (на сайті Борсуківської ОТГ) – з 29.09.2020 по 05.10.2020; 4 етап – підсумки громадського голосування – 06.10.2020; 5 етап – затвердження Борсуківською сільською радою офіційної символіки територіальної громади 09.10.2020 р. У конкурсі безкоштовно можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. Переможець у конкурсі на кращий ескіз герба і прапора територіальної громади одержує грошову винагороду в сумі 2000 (дві тисячі) гривень. Переможець у конкурсі на кращий текст і музику гімну територіальної громади одержує грошову винагороду у сумі 2000 (дві тисячі) гривень.

У разі, якщо переможцями на кращий ескіз герба і прапора, текст і музику гімну є різні особи, сума винагороди ділиться навпіл.

Основними завданнями конкурсу, окрім розроблення та створення герба, прапора є збереження історичної та культурної спадщини сіл Борсуківської об’єднаної територіальної громади, утвердження звичаїв і традицій народу, сприяння розвитку туризму, зокрема, поширення інформації про Борсуківську об’єднану територіальну громаду як культурний, історичний та мальовничий куточок Тернопільщини. Конкурсні проекти герба та прапора Борсуківської об’єднаної територіальної громади подаються до 24 вересня 2020 року за адресою: вул. Шевченка, 3, с. Борсуки, 47412, Лановецький р-н, Тернопільська обл.. Телефон для довідок: (03549) 4-41-48, borsuky.sr@gmail.com.

Фото без опису

Розпорядження №58 "Про проведення конкурсу на створення офіційної символіки Борсуківської ОТГ"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь