Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття спортивного залу у с. Борщівка

Дата: 07.10.2020 12:54
Кількість переглядів: 1209

06.10.2020 року відбулося відкриття спортивного залу в селі Борщівка. З нагоди цієї події було проведено спортивні змагання серед школярів, присвячені Дню народження Ярослава Павловича Горошка (Кубок Горошка).

Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються. Спорт розвиває такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила та робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Надзвичайно важливо, щоб люди мали місце, де можна займатися спортом, адже це сприятиме згуртуванню громади. Саме з цією метою і було розпочато у минулому році роботу зі створення спортивного простору для жителів, а цьогоріч успішно завершено основні ремонтні роботи. 

 Дякуємо за допомогу в будівництві Кравчуку Ю. Г., Магдич В. І., старості села Борщівка, депутатам Борсуківської сільської ради від Борщівки, працівникам комунгоспу КП "Наш добробут", вчителям та учням Борщівської школи та усім, хто долучився до будівництва залу та проведення заходу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь