Борсуківська громада
Тернопільська область, Кременецький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Лановеччині 50% вакансій - у сільськогосподарській сфері

Дата: 07.04.2021 10:37
Кількість переглядів: 540

Фото без опису

Сільське господарство – одна з провідних галузей на Лановеччині. Освоєння земель, вирощування зернових, бобових та інших сільськогосподарських культур, розвиток фермерських господарств спричиняють сталий попит на працівників аграрної сфери.

Загалом за перший квартал 2021 року  50% вакансій, які подали роботодавці до районної служби зайнятості, пропонувались у сільськогосподарській галузі.

Почався сезон сільськогосподарських робіт, отож до 05 квітня 2021 року сільськогосподарські товариства району для пошуку працівників у сільськогосподарській сфері подали 130 вакансій, з них 77% вдалося укомплектувати. На сьогоднішній день потрібні: трактористи (7 вакансій), водії автотранспортних засобів (5 вакансій), а також оператори сушильних установок, слюсарі-ремонтники, електрогазозварники, підсобні робітники, та інші.

Залежно від обов’язків та кваліфікації своїм працівникам роботодавці готові платити від 8 тис. гривень.

Якщо у Вас немає відповідної освіти, за спрямуванням служби зайнятості згадані професії можна здобути в Борщівському агротехнічному коледжі, Зборівському фаховому коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя, Тернопільському ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, Чортківському ВПУ, Тернопільському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Вишнівецькому професійному ліцеї, Тернопільському обласному комунальному навчально-курсовому центрі, у Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та ін. Навчання 3,5-5 місяців. Після його завершення слухачі отримують свідоцтво про присвоєння робітничої професії.

Якщо Ви маєте бажання працювати у сфері сільського господарства і Вас зацікавили вказані вакансії та можливості профнавчання, зверніться до місцевого підрозділу служби зайнятості Тернопільщини.

 

Відділ взаємодії з роботодавцями

Лановецької районної філії

Тернопільського обласного

центру зайнятості

тел.(03549) 21484


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь